OBAVEŠTENJA

Prezentacija jedne od vodećih svetskih kompanija u domenu elektroenergetike - ABB biće održana u ponedeljak 14. oktobra 2019. godine u sali 1 sa početkom u 12 časova. Pozivaju se studenti elektroenergetike da prisustvuju prezentaciji!

Конкурс за избор најбољих студентских академских радова поводом Теслиних дана енергетике - избoр нajбoљих студeнтских aкaдeмских рaдoвa (прojeкти, мaстeр и зaвршни рaдoви) кojи су рeaлизoвaни у пeриoду oд 01. октобра 2018 дo 01. септембра 2019. гoдинe, a кojи су oбрaђивaли тeмe из eнeргeтикe и тeмaтски су вeзaни зa дeлaтнoст члaницa ПУ “Eлeктрoмaшинoгрaдњa“, чиме потписнице Споразума настављају свој десетогодишњи, традиционални, ангажман на подстицању младих стваралаца да се баве темамама које су од великог значаја за развој Републике Србије - детаљније ОВДЕ.

Predavanja o inovativnim tehnologijama i preduzetništvu održavaju se redovno u prostorijama Startup centra Niš na Elektronskom fakultetu. Više detalja na zvaničnoj web stranici http://www.startupcentarnis.org i na Fb stranici https://www.facebook.com/startupNIS/

Startap centar Niš u cilju razvoja inovativnog preduzetništva i podrške mladima u pokretanju sopstvenog biznisa raspisuje Javni poziv potencijalnim stanarima za korišćenje usluga i povezivanje. Konkurs je trajno otvoren, a datum prvog preseka prijava je 15.05.2019. Naknadni presek radiće se na svaka tri meseca do popune kapaciteta prostora. Više detalja na www.startupcentarnis.org 

Interaktivna besplatna predavanja o najinteresantnijim zanimanjima današnjice, pod nazivom "Poslovi ", biće organizovana 10. aprila 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Više na

 

Izašao je spisak tema za završne i master radove studenata za školsku 2018-19. godinu! Detalje o prijavi i forme za pisanje i prezentaciju možete naći na stranicama završnog i master rada!

Files:
Erasmus+ razmena studenata na Tehničkom Univerzitetu u Ilmenauu


U okviru projekta Erasmus+ naši studenti Master akademskih studija Jelena Šalinger i Nikola Tošić sa studijskog programa Elektroenergetika, u šk. god. 2017/18, boravili su tri meseca na Tehničkom Univerzitetu u Ilmenauu. I ove 2019. godine biće takođe otvoren konkurs za tromesečni boravak u Nemačkoj za naše studente!

Date 2019-02-06 Filesize 329.86 KB Download 238

Slajdovi sa predavanja prof. Saše Đokića pod naslovom Radne karakteristike moderne niskonaponske elektronske opreme i uticaj ove opreme na mrežu (Operational Performance and Grid Impact of Modern Low Voltage Power Electronic Equipment) održanog 20. avgusta 2018. godine su postavljeni na stranici dokorskih studija (LINK).

-----------------

Sajt www.elektroenergetika.info pruža sveobuhvatne informacije za inženjere elektroenergetike i nudi listu poslova za inženjere ovog profila. 
Pogledajte najnoviju ponudu poslova na http://elektroenergetika.info/poslovi.php

 

Gde je budućnost energetike? Šta kaže Bil Gejts (Microsoft) šta su poslovi budućnosti možete pogledati ovde, odnosno u proširenoj verziji ovde!

Bitne informacije u vezi izrade master rada nalaze se na stranici master rad!

Studenti sa modula Elektroenergetika (osnovne studije) i sa studijskog programa Elektroenergetika (master studije) mogu stručnu praksu obavljati u PD Jugoistok - Niš, a na osnovu Ugovora o obavljanju stručne prakse. Pre odlaska na stručnu praksu studenti se moraju obratiti mr. Miroslavu Veselinoviću (305) zbog upoznavanja sa pravilima prilikom odlaska na stručnu praksu. Maksimalan broj studenata koji istovremeno mogu biti na stručnoj praksi u PD Jugoistok je ograničen na 4, pa je potrebno na vreme rezervisati termin izvođenja ovog oblika nastave.

Studenti OAS i MAS koji odlaze na stručnu praksu mogu pribaviti saglasnost firme u koju odlaze koristeći ovaj obrazac. Sa popunjenim obrascem i na osnovu saglasnosti šefa Katedre, podnosi se zahtev Studentskoj službi za uput na stručnu praksu.

 

Schneider Electric DMS Novi Sad ponuda stručnih praksi, stipendija i zaposlenja!

 

Lista tema za završne radove na osnovnim studijama može se download-ovati sa ovog linka:

 

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2018/19

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2018/19.

Date 2013-12-20 Filesize 154 KB Download 5243

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama:

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama školska 2018-19

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama za školsku 2018-19. godinu.

Date 2013-12-20 Filesize 113.44 KB Download 3478

SPISAK STUDENATA modula BEEN PO GRUPAMA ZA RAČUNSKE VEŽBE:

Ceo članak: OBAVEŠTENJA

Studije elektroenergetike

Studije elektroenergetike - 

O nama

Osnivanje:


Statutom od septembra 1987. godine formirana je Katedra za energetiku sa ciljem da kao organizaciona jedinica nastavno naučne delatnosti organizuje nastavu na profilu za Industrijsku energetiku. Zvaničan početak rada Katedre za energetiku je februar 1988. godine.

 

Ceo članak: O nama

Matematika III

Matematika III za studente Elektroenergetike

Predavanja: Prof. dr. Lidija Stefanović

Vežbe: Prof. dr. Lidija Stefanović

Cannot find the download! ID=114

Morate biti logovani za dodatne materijale!!!

Najnovije!!! Postavljeno uputstvo za lab. vežbe.

Copyright

Katedra za energetiku : Elektronski fakultet u Nišu : 2011;

 

Poslovi za studenete elektroenergetike

Sajt www.elektroenergetika.info pruža sveobuhvatne informacije za inženjere elektroenergetike i nudi listu poslova za inženjere ovog profila. 

Pogledajte najnoviju ponudu poslova na http://elektroenergetika.info/poslovi.php  

Copyright © 2019 Katedra za energetiku | Power Engineering Department. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.