OBAVEŠTENJA

Kompanija Desing objavljuje konkurs za plaćenu stručnu praksu (obuku) u trajanju od 6 meseci za poziciju: tehničar održavanja proizvodne opreme. Konkurs se odnosi na diplomce osnovnih I master studija, kao i studente završne godine, koji mogu da se posvete obuci i nemaju obavezu prisustva na fakultetu. Više detalja možete naći ovde:

Files:
Desing - plaćena praksa

Kompanija Desing objavljuje konkurs za plaćenu stručnu praksu (obuku) u trajanju od 6 meseci.

Date 2018-05-08 Filesize 125.58 KB Download 117
 

Kompanija Kostal Group traži inženjera za oblast energetske elektronike za poziciju u fabrici u Ohridu (Makedonija). Zainteresovani kandidati mogu se obratiti mailom doc. dr Mioni Andrejević Stošović  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;

Izašao je spisak tema za završne i master radove studenata za školsku 2017-18. godinu! Detalje o prijavi i forme za pisanje i prezentaciju možete naći na stranicama završnog i master rada!

Gde je budućnost energetike? Šta kaže Bil Gejts (Microsoft) šta su poslovi budućnosti možete pogledati ovde, odnosno u proširenoj verziji ovde!

Акционарско друштво „Електромрежа Србије“ са циљем унапређења високошколског образовања у Србији и пружањем  финансијске и каријерне подршке успешним и талентованим студентима електроенергетике, расписује конкурс за стипендирање 15 студената Електротехничког факултета у Београду, Електронског факултета у Нишу и Факултета техничких наука у Новом Саду. Текст конкурса може се погледати овде:

Konkurs za stipendiranje studenata

Konkurs za stipendiranje studenata

Date 2017-09-14 Filesize 397.65 KB Download 478

Poslovno udruženje "Elektromašinogradnja" objavilo je u listu "Politika" pozivni konkurs za izbor najbolјih studentskih akademskih radova (projekti, master i završni radovi), koji su realizovani od 01.10.2016. do 01.09.2017. godine i obrađivali teme iz oblasti energetike, a tematski su vezani za delatnost članica PU "Elektromašinogradnja".

Napomena: Više podataka o njihovoj oblasti rada možete naći na sajtu: http://www.elektromasinogradnja.com/main/

Tekst konkursa objavlјen u "Politici" možete preuzeti ovde: konkurs!

 

Nagrada za najbolji završni rad na Elektronskom fakultetu u Nišu u školskoj 2015-16. godini dodeljena je studentu Bojanu Obradoviću sa modula Elektroenergetika za rad pod naslovom Mogućnosti uštede energije u postrojenjima pumpnih stanica.

Nagrada za najbolji master rad na Elektronskom fakultetu u Nišu u školskoj 2015-16. godini dodeljena je studentu Filipu Filipoviću za rad pod naslovom Udaljeno izvođenje eksperimenta na višemotornom regulisanom pogonu!

Sajt www.elektroenergetika.info pruža sveobuhvatne informacije za inženjere elektroenergetike i nudi listu poslova za inženjere ovog profila. 

Pogledajte najnoviju ponudu poslova na http://elektroenergetika.info/poslovi.php

Bitne informacije u vezi izrade master rada nalaze se na stranici master rad!

Spisak studenata 2. godine po nastavnim grupama nalazi se ovde!

Studenti sa modula Elektroenergetika (osnovne studije) i sa studijskog programa Elektroenergetika (master studije) mogu stručnu praksu obavljati u PD Jugoistok - Niš, a na osnovu Ugovora o obavljanju stručne prakse. Pre odlaska na stručnu praksu studenti se moraju obratiti mr. Miroslavu Veselinoviću (305) zbog upoznavanja sa pravilima prilikom odlaska na stručnu praksu. Maksimalan broj studenata koji istovremeno mogu biti na stručnoj praksi u PD Jugoistok je ograničen na 4, pa je potrebno na vreme rezervisati termin izvođenja ovog oblika nastave.

Studenti OAS i MAS koji odlaze na stručnu praksu mogu pribaviti saglasnost firme u koju odlaze koristeći ovaj obrazac. Sa popunjenim obrascem i na osnovu saglasnosti šefa Katedre, podnosi se zahtev Studentskoj službi za uput na stručnu praksu.

 

Schneider Electric DMS Novi Sad ponuda stručnih praksi, stipendija i zaposlenja!

 

Lista tema za završne radove na osnovnim studijama može se download-ovati sa ovog linka:

 

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2017/18

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2017/18.

Date 2013-12-20 Filesize 156.01 KB Download 4009

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama:

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama školska 2017-18

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama za školsku 2017-18. godinu.

Date 2013-12-20 Filesize 89.8 KB Download 2463

SPISAK STUDENATA modula BEEN PO GRUPAMA ZA RAČUNSKE VEŽBE:

Ceo članak: OBAVEŠTENJA

Studije elektroenergetike

Studije elektroenergetike - 

O nama

Osnivanje:


Statutom od septembra 1987. godine formirana je Katedra za energetiku sa ciljem da kao organizaciona jedinica nastavno naučne delatnosti organizuje nastavu na profilu za Industrijsku energetiku. Zvaničan početak rada Katedre za energetiku je februar 1988. godine.

 

Ceo članak: O nama

Matematika III

Matematika III za studente Elektroenergetike

Predavanja: Prof. dr. Lidija Stefanović

Vežbe: Prof. dr. Lidija Stefanović

Cannot find the download! ID=114

Morate biti logovani za dodatne materijale!!!

Najnovije!!! Postavljeno uputstvo za lab. vežbe.

Copyright © 2018 Katedra za energetiku | Power Engineering Department. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.