OBAVEŠTENJA

Prof. dr. Saša Đokić, University of Edinburgh, gostujući profesor Univerziteta u Nišu na Katedri za energetiku, održaće 20. avgusta 2018. godine u 12 časova (SALA 1) predavanje pod naslovom Radne karakteristike moderne niskonaponske elektronske opreme i uticaj ove opreme na mrežu (Operational Performance and Grid Impact of Modern Low Voltage Power Electronic Equipment).Predavanje je prvenstveno namenjeno studentima doktorskih i master studija. Nakon predavanja biće razgovor sa predavačem u vezi mogućnosti naučne saradnje i istraživanja. 

------------------------------

Zumtobel Group Srbija raspisuje konkurs za dodelu stipendija za školsku 2018/2019. godinu za studente Elektronskog fakulteta. Detalju na sajtu Elektronskog fakulteta.

Sajt www.elektroenergetika.info pruža sveobuhvatne informacije za inženjere elektroenergetike i nudi listu poslova za inženjere ovog profila. 

Pogledajte najnoviju ponudu poslova na http://elektroenergetika.info/poslovi.php

Kompanija Desing objavljuje konkurs za plaćenu stručnu praksu (obuku) u trajanju od 6 meseci za poziciju: tehničar održavanja proizvodne opreme. Konkurs se odnosi na diplomce osnovnih I master studija, kao i studente završne godine, koji mogu da se posvete obuci i nemaju obavezu prisustva na fakultetu. Više detalja možete naći ovde:

Files:
Desing - plaćena praksa

Kompanija Desing objavljuje konkurs za plaćenu stručnu praksu (obuku) u trajanju od 6 meseci.

Date 2018-05-08 Filesize 125.58 KB Download 289
 

Izašao je spisak tema za završne i master radove studenata za školsku 2017-18. godinu! Detalje o prijavi i forme za pisanje i prezentaciju možete naći na stranicama završnog i master rada!

Gde je budućnost energetike? Šta kaže Bil Gejts (Microsoft) šta su poslovi budućnosti možete pogledati ovde, odnosno u proširenoj verziji ovde!

Акционарско друштво „Електромрежа Србије“ са циљем унапређења високошколског образовања у Србији и пружањем  финансијске и каријерне подршке успешним и талентованим студентима електроенергетике, расписује конкурс за стипендирање 15 студената Електротехничког факултета у Београду, Електронског факултета у Нишу и Факултета техничких наука у Новом Саду. Текст конкурса може се погледати овде:

Konkurs za stipendiranje studenata

Konkurs za stipendiranje studenata

Date 2017-09-14 Filesize 397.65 KB Download 593

 

Bitne informacije u vezi izrade master rada nalaze se na stranici master rad!

Spisak studenata 2. godine po nastavnim grupama nalazi se ovde!

Studenti sa modula Elektroenergetika (osnovne studije) i sa studijskog programa Elektroenergetika (master studije) mogu stručnu praksu obavljati u PD Jugoistok - Niš, a na osnovu Ugovora o obavljanju stručne prakse. Pre odlaska na stručnu praksu studenti se moraju obratiti mr. Miroslavu Veselinoviću (305) zbog upoznavanja sa pravilima prilikom odlaska na stručnu praksu. Maksimalan broj studenata koji istovremeno mogu biti na stručnoj praksi u PD Jugoistok je ograničen na 4, pa je potrebno na vreme rezervisati termin izvođenja ovog oblika nastave.

Studenti OAS i MAS koji odlaze na stručnu praksu mogu pribaviti saglasnost firme u koju odlaze koristeći ovaj obrazac. Sa popunjenim obrascem i na osnovu saglasnosti šefa Katedre, podnosi se zahtev Studentskoj službi za uput na stručnu praksu.

 

Schneider Electric DMS Novi Sad ponuda stručnih praksi, stipendija i zaposlenja!

 

Lista tema za završne radove na osnovnim studijama može se download-ovati sa ovog linka:

 

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2017/18

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2017/18.

Date 2013-12-20 Filesize 156.01 KB Download 4211

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama:

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama školska 2017-18

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama za školsku 2017-18. godinu.

Date 2013-12-20 Filesize 89.8 KB Download 2618

SPISAK STUDENATA modula BEEN PO GRUPAMA ZA RAČUNSKE VEŽBE:

 

Lista predmeta na master studijama elektroenergetika – Akreditacija 2013. 

Lista predmeta na master studijama

Lista predmeta na master studijama AKREDITACIJA 2013. god.

Date 2013-10-17 Filesize 65.14 KB Download 844

Morate biti ulogovani da pristupite dodatnim materijalima!!!

Copyright © 2018 Katedra za energetiku | Power Engineering Department. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.