OBAVEŠTENJA

Last Updated on Saturday, 06 July 2019 12:04
Written by Milutin Petronijevic
Hits: 13496

Predavanja o inovativnim tehnologijama i preduzetništvu održavaju se redovno u prostorijama Startup centra Niš na Elektronskom fakultetu. Više detalja na zvaničnoj web stranici http://www.startupcentarnis.org i na Fb stranici https://www.facebook.com/startupNIS/

Startap centar Niš u cilju razvoja inovativnog preduzetništva i podrške mladima u pokretanju sopstvenog biznisa raspisuje Javni poziv potencijalnim stanarima za korišćenje usluga i povezivanje. Konkurs je trajno otvoren, a datum prvog preseka prijava je 15.05.2019. Naknadni presek radiće se na svaka tri meseca do popune kapaciteta prostora. Više detalja na www.startupcentarnis.org 

Interaktivna besplatna predavanja o najinteresantnijim zanimanjima današnjice, pod nazivom "Poslovi ", biće organizovana 10. aprila 2019. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu. Više na

 

Izašao je spisak tema za završne i master radove studenata za školsku 2018-19. godinu! Detalje o prijavi i forme za pisanje i prezentaciju možete naći na stranicama završnog i master rada!

Files:
Erasmus+ razmena studenata na Tehničkom Univerzitetu u Ilmenauu


U okviru projekta Erasmus+ naši studenti Master akademskih studija Jelena Šalinger i Nikola Tošić sa studijskog programa Elektroenergetika, u šk. god. 2017/18, boravili su tri meseca na Tehničkom Univerzitetu u Ilmenauu. I ove 2019. godine biće takođe otvoren konkurs za tromesečni boravak u Nemačkoj za naše studente!

Date 2019-02-06 Filesize 329.86 KB Download 197

Slajdovi sa predavanja prof. Saše Đokića pod naslovom Radne karakteristike moderne niskonaponske elektronske opreme i uticaj ove opreme na mrežu (Operational Performance and Grid Impact of Modern Low Voltage Power Electronic Equipment) održanog 20. avgusta 2018. godine su postavljeni na stranici dokorskih studija (LINK).

-----------------

Sajt www.elektroenergetika.info pruža sveobuhvatne informacije za inženjere elektroenergetike i nudi listu poslova za inženjere ovog profila. 
Pogledajte najnoviju ponudu poslova na http://elektroenergetika.info/poslovi.php

 

Gde je budućnost energetike? Šta kaže Bil Gejts (Microsoft) šta su poslovi budućnosti možete pogledati ovde, odnosno u proširenoj verziji ovde!

Bitne informacije u vezi izrade master rada nalaze se na stranici master rad!

Studenti sa modula Elektroenergetika (osnovne studije) i sa studijskog programa Elektroenergetika (master studije) mogu stručnu praksu obavljati u PD Jugoistok - Niš, a na osnovu Ugovora o obavljanju stručne prakse. Pre odlaska na stručnu praksu studenti se moraju obratiti mr. Miroslavu Veselinoviću (305) zbog upoznavanja sa pravilima prilikom odlaska na stručnu praksu. Maksimalan broj studenata koji istovremeno mogu biti na stručnoj praksi u PD Jugoistok je ograničen na 4, pa je potrebno na vreme rezervisati termin izvođenja ovog oblika nastave.

Studenti OAS i MAS koji odlaze na stručnu praksu mogu pribaviti saglasnost firme u koju odlaze koristeći ovaj obrazac. Sa popunjenim obrascem i na osnovu saglasnosti šefa Katedre, podnosi se zahtev Studentskoj službi za uput na stručnu praksu.

 

Schneider Electric DMS Novi Sad ponuda stručnih praksi, stipendija i zaposlenja!

 

Lista tema za završne radove na osnovnim studijama može se download-ovati sa ovog linka:

 

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2018/19

Teme za završne radove studenata na osnovnim studijama 2018/19.

Date 2013-12-20 Filesize 154 KB Download 5072

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama:

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama školska 2018-19

Teme za master radove studenata na master akademskim studijama za školsku 2018-19. godinu.

Date 2013-12-20 Filesize 113.44 KB Download 3348

SPISAK STUDENATA modula BEEN PO GRUPAMA ZA RAČUNSKE VEŽBE:

 

Lista predmeta na master studijama elektroenergetika – Akreditacija 2013. 

Lista predmeta na master studijama

Lista predmeta na master studijama AKREDITACIJA 2013. god.

Date 2013-10-17 Filesize 65.14 KB Download 1014

Morate biti ulogovani da pristupite dodatnim materijalima!!!