Studenti elektroenergetike

EMS održao predavanje u okviru programa "Job Fair"

 

5. marta 2024. godine kompanija Elektromreža Srbije organizovala je predavanje za studente elektroenergetike. 

Teme su pored stipendija i mogućih radnih mesta bile modernizacija sistema prenosa energije i upoznavanje studenata sa ciljevima kompanije i načinom rada. 

Kako je na studentima odluka u kom smeru će da grade karijere nakon završenog fakulteta predavač Bojana Nikolić im je svojim predavanjem približila način života zaposlenog u njenoj firmi i otvorila vrata svog preduzeća za potencijalne kolege, mogućnost napredovanja i veliki broj slobodnih dana u toku godine su samo neke od pogodnosti koje očekuju budućeg zaposlenog.

Aleksandar Popović, bivši student našeg fakulteta, naveo je studente da razmišljaju o Elektromreži Srbije kao o firmi koja posluje i izvan granica naše zemlje i i da su granice u našoj profesiji samo linije koje se lako prelaze, takođe je dao savete studentima kao neko ko je do nedavno bio na istoj poziciji.

 

 

OBAVEŠTENJE

 

Kompanija "Elektromreža Srbije" u okviru programa "Job Fair" održaće prezentaciju, koja će biti namenjena studentima III, IV godine kao i studentima master akademskih studija. U okviru ove prezentacije studenti će da se upoznaju sa načinom rada firme, mogućnošću zaposlenja i uslovima stipendiranja.

Prezentacija će se održati 5.3.2024. od 11:40h u učionici 232.

 

Copyright © 2024 Katedra za energetiku | Power Engineering Department. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.